sâmbătă, 22 septembrie 2007

The Beginning

     Un blog este locul unde doresti sa te exprimi si sa impartasesti altora ganduri, sentimente, sau informatii de actualitate. Prin cuvinte, rime, sau poate prin fotografii. Pentru ca de multe ori o fotografie face cat o mie de cuvinte.
     Si fiindca fenomenul "blog" a devenit ceva uzual printre toti, iar eu aveam nevoie de un loc unde sa imi expun creatiile pe care consider ca vreau sa le impartasesc si altora, cu toate ca sunt abia la inceput de drum in aceasta pasiune, as putea sa ii spun, am decis sa imi pun la punct un asemenea loc. Mai am inca multe de aranjat pe aici, dar cu un comentariu sau o vorba buna as putea sa il fac sa arate mai bine. Prin fotografiile pe care le voi posta de acum inainte sper sa va incalzesc privirea si sa va bucur  mintea.
     Pentru inceput, cateva cadre cu atmosfera care cred eu ca se potriveste unui inceput de blog. Cand voi avea timp si material de postat, voi reveni periodic cu o idee sau doua. Pana atunci sa ne auzim cu bine si astept parerile si sugestiile voastre.
Niciun comentariu: